Goodiebox

De Goodiebox komt in verschillende vormen en maten en is uitermate geschikt voor (online) evenementen waarbij je op een verassende manier je gasten een cadeau wilt aanbieden. Dankzij de bijna onbeperkte mogelijkheden in vorm en afmeting, kunnen wij voor u de box afstemmen op al uw wensen. Niet enkel in design, maar ook voor wat betreft de inhoud!

Customized concepts & producten

Goodiebags en Goodieboxen in elk gewenst formaat, beschikbaar in verschillende materialen en in een op maat gemaakt design.

Goed gevulde goodiebags voor elke gelegenheid

De inhoud van onze goodiebags is met zorg voor u samengesteld en afgestemd op uw doelgroep.

Merkversterking

Door uw merk en producten aan onze goodiebags te verbinden, bereikt u gericht uw doelgroep en vergroot u uw merk- en attentiewaarde.

Waarom een goodiebox?

Wat maakt de Goodiebox anders dan een gewone goodiebag?

De Goodiebox onderscheidt zich op verschillende manieren van een gewone goodiebag. Ten eerste wordt de Goodiebox bezorgd, waardoor u deze gemakkelijk naar uw gewenste bestemming kunt verzenden zonder extra omdoos. Bovendien heeft de Goodiebox een exclusieve uitstraling dankzij de all-over laminaat bedrukking, wat zorgt voor een premium uitstraling. Ook is het materiaal waterafstotend, waardoor de inhoud beschermd blijft bij eventuele weersomstandigheden.

Wat zijn de voordelen van de bezorgservice?

Met onze bezorgservice bieden we u verschillende voordelen. Ons team zorgt voor een professionele bezorging met een persoonlijke touch. Indien gewenst, kunnen we een persoonlijke boodschap overbrengen bij het overhandigen. Daarnaast kunnen we ons team in custom-made outfits laten bezorgen, bijvoorbeeld met uw logo, dienst of boodschap erop. Hierdoor wordt de bezorging een onvergetelijke ervaring voor de ontvangers.

Hoe wordt de inhoud van de Goodiebox beschermd?

De inhoud van de Goodiebox wordt beschermd door papier-wol, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Dit zorgt niet alleen voor bescherming van de producten, maar creëert ook een samenhangend en aantrekkelijk geheel. Een goed voorbeeld hiervan is te zien in de foto’s van de online premiere box van “Coming 2 America” bovenaan de pagina.

Goodiebox amazon

Kan ik de Goodiebox volledig naar mijn wensen laten personaliseren?

Ja, zeker! Zowel van binnen als van buiten kan de Goodiebox volledig worden bedrukt en gepersonaliseerd. Hierdoor heeft u alle ruimte voor uitgebreide communicatie en kunt u uw boodschap op een opvallende manier overbrengen.

Wat zijn de mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke ervaring?

Met de Goodiebox creëren we talloze mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke ervaring bij uw relaties. Naast de exclusieve uitstraling en de beschermende papier-wol, biedt onze bezorgservice een extra dimensie. U kunt kiezen voor een persoonlijke boodschap bij het overhandigen en zelfs ons team in custom-made outfits laten bezorgen, wat zorgt voor een blijvende indruk. En er is nog veel meer mogelijk in overleg! Neem contact op om samen met onze experts te sparren over de mogelijkheden.

Hoe kan ik meer informatie krijgen of een voorstel aanvragen?

Als u meer wilt weten over de Goodiebox of een vrijblijvend voorstel wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande knop. Onze creatieve teamleden staan klaar om u te helpen en een gratis brainstorm-sessie met u te houden. Samen kunnen we een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw relaties!

Neem contact op

goodiebags samenstellen Goodiebag the tomorrow war Goodiebags voor iedereen