Kinepolis Ladies Night VIP Goodiebags Oktober

Kinepolis Ladies Night VIP Goodiebags Oktober

Naast de reguliere Ladies Night goodiebags van Kinepolis Bioscopen, verzorgt goodiebags.nl ook de VIP goodiebags voor deze avond. De VIP Goodiebag is bestemd voor bezoekers die een VIP-stoel hebben geboekt. Naast een extra hapje en drankje, krijgen deze bezoekers ook een luxere goodiebag (goudkleurig), met daarin twee extra items.


Tijdens de oktober editie ontvingen de VIP gasten zelfs drie extra items in de goodiebag: een opvouwbare krat van lifestyle merk Ay-Kasa, in een vrolijke lila kleur, een Happinez Magazine én een heerlijke zak Sweet & Salty popcorn van het merk John Altman!


Met de goodiebags van goodiebags.nl is iedereen natuurlijk een echte VIP! Maar wilt u voor uw gasten iets extra’s doen, dan kunnen wij daar uiteraard altijd gehoor aan geven. Wij bieden een brede reeks aan keuzes in prijs en inhoud, en kunnen voor hetzelfde evenement ook goodiebags aanbieden die verschillen in prijscategorie, inhoud én uitstraling. Ook als u bijvoorbeeld onderscheid wilt maken in goodiebags voor heren en dames.


Voor alle mogelijkheden (u kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het leveren), kunt u geheel vrijblijvend een mail met al uw wensen sturen naar info@goodiebags.nl Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op om de opties met u te bespreken.