Goodiebag Kinepolis Ladies Night “Verliefd op Bali”

Goodiebag Kinepolis Ladies Night “Verliefd op Bali”

Op woensdag 31 januari vond bij Kinepolis Bioscopen de eerste Ladies Night van het jaar plaats! Het was meteen raak, met de langverwachte film “Verliefd op Bali”; het derde deel uit Johan Nijenhuis’ “Verliefd op’’…” reeks, na Ibiza en Cuba. Een film boordevol bekende gezichten!


Wat ook boordevol zat, maar dan met goodies, was de goodiebag van godiebags.nl die wij voor deze avond verzorgde! Een tas vol heerlijke verwennerijen, zoals de nieuwste whitening tandpasta van Colgate en de nieuwste deodorant van Sanex… Heerlijke foammies van LOL, twee luchtige chocoladerepen van Bros, de nieuwste smaak Spaghetti van Knorr, spicy borrelnootjes van Mitsuba, een zalige thee van Yogi Tea en natuurlijk mineraalwater van Bar-Le-Duc. Het paste er nog net allemaal in!


En nu horen wij u denken: “Maar zo een goodiebag wil ik ook voor mijn evenement!” En dat kan gewoon! Ga naar het contactformulier op onze contactpagina, of nog sneller: stuur direct een mail met uw vragen en wensen naar info@goodiebags.nl. En wie weet staat uw goed gevulde goodiebag binnenkort ook op onze website!