Dé goodiebags leverancier

Goodiebags.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van goodiebags voor elke gelegenheid. Doorgaans zijn dit grote evenementen als concerten, film-premières, Ladies Nights, beurzen en festivals. Maar ook voor online events bieden wij interessante mogelijkheden. Speciaal hiervoor hebben wij de goodie-box ontwikkeld!

Customized concepts & producten

Goodiebags en Goodieboxen in elk gewenst formaat, beschikbaar in verschillende materialen en in een op maat gemaakt design.

Goed gevulde goodiebags voor elke gelegenheid

De inhoud van onze goodiebags is met zorg voor u samengesteld en afgestemd op uw doelgroep.

Merkversterking

Door uw merk en producten aan onze goodiebags te verbinden, bereikt u gericht uw doelgroep en vergroot u uw merk- en attentiewaarde

Over ons

Goodiebags.nl is onderdeel van Buro Sambal, een merk-activatie bureau, opgericht in 2010. Onze eerste goodiebags werden in opdracht gemaakt van Ziggo Dome, ter ondersteuning van de ‘bouwplaats concerten’. Deze concerten werden georganiseerd om de aandacht te vestigen op de komst van de -inmiddels wereldberoemde- concertlocatie.

Na de bouwplaats concerten volgenden in rap tempo twee uitverkochte concerten van André Rieu in de Johan Cruijff Arena, de Amsterdam Fashion Week en de premiere van de eerste “Gooische Vrouwen” film. Binnen drie jaar bestonden onze hoofdactiviteiten voor 75% uit het verzorgen van goodiebags. Sinds 2019 is dat opgelopen naar ruim 95%.

Maar niet alleen grote evenementen zijn geschikt voor goodiebags. Een winkel met een speciaal shopping-event, bedrijven die een jubileum te vieren hebben, sport-clubs of een reisorganisatie die op locatie of tijdens een busreis iets bijzonders voor haar gasten wil aanbieden. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een passende goodiebag voor gemaakt!

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste sales-medewerkers, drie project-managers, een team van super gemotiveerde inpakkers, twee logistieke planners en een externe partij die voor ons alle goodiebags door heel Nederland (én België!) rijden.

Sinds onze oprichting in 2010 hebben wij al meer dan één miljoen goodiebags verspreid! Met onze jarenlange expertise en enorme netwerk aan partners en leveranciers, garanderen wij absolute topkwaliteit en 100% blije gezichten bij de ontvangers van úw goodiebags!

Bekijk onze cases

Samenwerkingen met

Met de goodiebags van goodiebags.nl geeft u uw gasten ’the gift that keept on giving!’. Deze bedrijven gingen u al voor: