Goodiebags

Wie is er niet bekend de goodiebag? Iedereen die wel eens een evenement heeft bezocht van enige allure, is na afloop naar huis gegaan met een goodiebag. Maar niet elke goodiebag is hetzelfde. Als u uw gasten écht wilt verrassen met ‘the gift that keeps on giving’, dan is het belangrijk dat u precies weet welke items u wél en welke items u níet in uw goodiebag moet opnemen. Hoe fijn is het dan dat u kunt terugvallen op de expertise van een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is?

Customized concepts & producten

Goodiebags en Goodieboxen in elk gewenst formaat, beschikbaar in verschillende materialen en in een op maat gemaakt design.

Goed gevulde goodiebags voor elke gelegenheid

De inhoud van onze goodiebags is met zorg voor u samengesteld en afgestemd op uw doelgroep.

Merkversterking

Door uw merk en producten aan onze goodiebags te verbinden, bereikt u gericht uw doelgroep en vergroot u uw merk- en attentiewaarde.

Goodiebag leverancier voor alle gelegenheden

Een goodiebag is bijna niet meer weg te denken uit het evenementen-landschap. Naast een goede locatie, sublieme catering, de juiste muziek en uitmuntende hospitality, is de goodiebag ‘the icing on the cake‘. Daarnaast is het ook het laatste contact-moment met uw gasten. Nadat men de jas bij de garderobe heeft opgehaald, ontvangt men bij het verlaten van het pand een tas gevuld met allemaal fijne cadeau’s. En deze cadeaus zullen ervoor zorgen dat men nog daags na het bezoeken van uw evenement op een positieve manier wordt herinnerd aan een mooie dag/avond.

Goodiebag voor Film-Premières

Een film-première kan tegenwoordig niet meer zonder een goodiebag! Hoe je het ook wendt of keert, het publiek verwacht bij een film-première nu eenmaal een goodiebag. Daarmee is de goodiebag een beetje het slachtoffer van zijn eigen succes geworden, maar dat bedoelen we natuurlijk met een dikke knipoog!

Want wat is er nou mis met een tas vol geweldige goodies op een feestje waar iedereen bij wil zijn? De goodiebag maakt elk evenement nou nét dat beetje exclusiever. En het heeft nog veel meer voordelen! Onze ervaring heeft geleerd dat van alles wat er over een premiere op social media wordt gedeeld, de goodiebag toch zeker in de helft van alle feeds en mentions wordt genoemd! Een uitgesproken kans voor u om nog meer aandacht voor uw evenement te genereren. En voor de deelnemende merken de perfecte opportunity om daarin mee te gaan.

Een win-win situatie voor alle betrokken partijen. En het mooie is: wij regelen daarin alles voor u, van A tot Z!

goodiebag no time to die premiere

Goodiebag voor Ladies Nights

De Ladies Night is een maandelijks terugkerend evenement in bioscopen. Op de Ladies Night gaat een nieuwe film in (voor)première, met in de hoofdrol een sterke vrouw. De ene keer is het een romantische komedie, de andere keer een spannende thriller. Maar ook een film met een vrouwelijke superheld wordt steeds vaker voorvertoond op de Ladies Night.

Goodiebags.nl beschikt over een enorme database aan merken en producten die perfect aansluiten op de doelgroep van dit ‘Ladies Only’ event.

Wij leveren een gevarieerde inhoud met food en non-food producten. Denk hierbij aan lekkere snacks, een drankje en fijne verzorgingsproducten. Zo nu en dan zit er ook een huishoudelijk product in deze goodiebag. Dat is niet om te generaliseren en/of een statement te maken. Huishoudelijke merken hebben marketing-technisch gezien dezelfde doelgroep als de Ladies Night en gebruiken de goodiebag graag als middel om nieuwe producten via deze weg onder de aandacht te brengen. 

Hoofdzakelijk vindt je in de Ladies Night goodiebags vooral chocolade, thee, heerlijke crèmes, shampoo’s, zeep, lip-balsems of conditioners. Allemaal fijne spulletjes om heerlijk te proeven tijdens de film of thuis uit te proberen tijdens het nagenieten van deze heerlijke avond met je vriendinnen!

Goodiebag ladies night magic mike

Goodiebags voor elke gelegenheid

Uiteraard zijn film-premières en Ladies Nights niet de enige soort evenementen waar wij goodiebags voor aanbieden. Ook voor de volgende gelegenheden kunt u ons benaderen voor een vrijblijvende offerte en hebben wij in het verleden al vele goodiebags geproduceerd:

Wat zit er in een goodiebag?

Wat er in de goodiebags zit, is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wij zijn trots op onze samenwerkingen met talloze gerenommeerde merken die bijdragen aan de inhoud van onze goodiebags, waardoor we een scala aan fantastische geschenken en verrassingen kunnen aanbieden. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Bekijk deze pagina voor inspiratie.

Goodiebags bestellen

Zowel de gelegenheden als de mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je zelf al een idee over hoe je jouw goodiebag wil samenstellen? Neem vrijblijvend contact op met jouw wensen en wij sturen een vrijblijvend voorstel. Weet je nog niet precies wat je wil? Beschrijf dan jouw evenement en laat onze experts jouw goodiebag samenstellen.

Neem contact op

goodiebag voorbeeld goodiebag no time to die premiere Goodiebag the tomorrow war goodiebags voor reisorganisaties