Goodiebag Kinepolis Meiden Avond “Game On”

Goodiebag Kinepolis Meiden Avond “Game On”

Op vrijdag 2 februari vond bij Kinepolis de eerste Meiden Avond van het jaar plaats. Op deze avond ging de nieuwe Nederlandse jeugdfilm “Game On” in première, over een groepje jongeren die de wereld dmv een realistisch videospel van de ondergang moeten redden!


Net als bij de Ladies Night, is de Meiden Avond niet compleet zonder een volle goodiebag! En daar waar de spelers op het grote doek de mensen van een op hol geslagen videogame moesten redden, stilden wij in de zalen de honger naar goodies met onze dik gevulde goodiebags! Niet alleen de heerlijkste snacks zaten deze keer in de goodiebags, maar ook een mooie haaraccessoire van Zenner, vette fluoriderende stiften van Bruynzeel en een hippe lipgloss met aardbeiensmaak!


Het was weer een ouderwets gezellige avond met een hoop blije meiden, die naar huis gingen met meer goodies dan waar ze mee gekomen waren! De vraag die wij vaak krijgen is: “Hoe krijgen jullie die goodiebags toch altijd weer zo mooi gevuld?”. Dat is voor u een vraag en voor ons een weet! Het enige dat u moet weten is dat u bij ons op het juiste adres bent voor de perfecte afsluiter van úw evenement!


Dus als u binnenkort een evenement op de agenda heeft staan, en u wilt uw bezoekers met net zo’n grote glimlach naar huis zien gaan als de meiden op deze avond, stuur ons dan een mail met uw verhaal, verzoek of vragen naar: info@goodiebags.nl