Goodiebag SONY X-Mas Influencer Event

Goodiebag SONY X-Mas Influencer Event

Met de goodiebags van goodiebags.nl is het het hele jaar Kerst! Maar als we met Kerst échte Kerst goodiebags mogen uitdelen, voelen wij ons nog net even iets meer ‘Kerstman’ dan gedurende de rest van het jaar!


Sony organiseerde in december een prachtig Kerst evenement voor influencers op het gebied van film/TV, muziek, mode, fotografie en entertainment. Een gezellige Kerstmarkt, met kramen vol met de mooiste apparatuur die Sony te bieden heeft. Ruim 200 invloedrijke Youtubers, Instagrammers en andere Social Media celebs mochten deze producten uitproberen en testen onder het genot van winterse hapjes en drankjes en live muziek.

Na afloop gingen de genodigden naar huis met een super volle Kerst Goodiebag! Goodiebags.nl had de opdracht gekregen een tas met zowel gevestigde als nieuwe merken samen te stellen, en producten op het gebied van eten & drinken en persoonlijke verzorging aan de inhoud toe te voegen. De reacties waren lovend en de missie was duidelijk geslaagd. Kerstmis werd op dit evenement goed ingeluid en wij gingen met een warm en tevreden gevoel naar huis (net als de gasten)!

Vanuit Aalsmeer wensen wij al onze klanten, leveranciers, partners en andere relaties een prachtige jaarwisseling toe! Dit jaar hebben we meer dan 100.000 mensen blij mogen maken met onze goodiebags. Op naar een minstens zo geweldig 2024!