Goodiebags Ladies Night Special “Barbie” the Movie

Goodiebags Ladies Night Special “Barbie” the Movie

Op 18 juli ging in Nederland de langverwachte en populaire film “Barbie” in première. Dé film waar de hele wereld al maanden reikhalzend naar uitkeek, met Margot Robbie in de titel-rol en Ryan Gosling in de rol van haar knappe vriend Ken!


Een film als deze mag natuurlijk niet zonder feest in première gaan, en dus werden er door het hele land Ladies Nights ‘Barbie Special’s’ georganiseerd. Goodiebags.nl verzorgde voor verschillende bioscopen in het land de goodiebags voor deze speciale editie van de Ladies Night. Daarbij verloren we het thema ‘pink’ niet uit het oog!

Voor elke gelegenheid maken wij speciaal op maat gemaakte goodiebags voor u! Of het nu een speciaal thema betreft, een specifieke doelgroep of beiden… Geef ons uw wensen door en wij zorgen ervoor dat de inhoud van de goodiebag aansluit op uw feest!


Vraag vrijblijvend een offerte op via info@goodiebags.nl of vul uw gegevens in op onze contactpagina. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.